Израелските сили са ликвидирали бъдещите наследници на покойния лидер на

...
 Израелските сили са ликвидирали бъдещите наследници на покойния лидер на
Коментари Харесай

Нетаняху заяви, че Израел е ликвидирал бъдещите наследници на Насрала

 

Израелските сили са ликвидирали бъдещите наследници на починалия водач на „ Хизбула “ Саид Хасан Насрала, съобщи израелският министър-председател Бенямин Нетаняху във вторник, без да посочва имената им.

В послание, адресирано до жителите на Ливан, той съобщи, че след ликвидирането на Насрала подкрепяната от Иран „ Хизбула “ към този момент е „ по-слаба, в сравнение с е била в продължение на доста, доста години “.

Това оповестиха тази заран Израелските сили за защита

Той съобщи, че Израел е умъртвил и наследника на Насрала, за който се предполагаше, че е Хашем Сафидине, както и хипотетичния заместител на Сафидине.

 Светът 3 мин. " Молете се за Флорида ": Метеоролог се просълзи в ефир, чака опустошението на „ Милтън “ (ВИДЕО)  ПОК „ Доверие “ - пенсионноосигурително сдружение на годината за тринадесети следващ път Съдържание от партньори 2 мин. ПОК „ Доверие “ - пенсионноосигурително сдружение на годината за тринадесети следващ път  Четири деца нападнаха и биха собствен съученик по време на час Тази сутрин 2 мин. Четири деца нападнаха и биха собствен съученик по време на час  Бременна жена е убита след спор пред магазин Светът 1 мин. Бременна жена е убита след спор пред магазин  Пилот получи сърдечен удар във въздуха, пасажер приземи самолета Светът 2 мин. Пилот получи сърдечен удар във въздуха, пасажер приземи самолета  Още щъркели се завръщат у нас през октомври: Този път в Пловдивско България 3 мин. Още щъркели се завръщат у нас през октомври: Този път в Пловдивско  Проф. Рачев: Четвъртък и петък - върхът на сладоледа, макар че е време за зелката с множеството листенца Тази сутрин 2 мин. Проф. Рачев: Четвъртък и петък - върхът на сладоледа, макар че е време за зелката с множеството листенца  Светът 3 мин. " Молете се за Флорида ": Метеоролог се просълзи в ефир, чака опустошението на „ Милтън “ (ВИДЕО)  ПОК „ Доверие “ - пенсионноосигурително сдружение на годината за тринадесети следващ път Съдържание от партньори 2 мин. ПОК „ Доверие “ - пенсионноосигурително сдружение на годината за тринадесети следващ път  Четири деца нападнаха и биха собствен съученик по време на час Тази сутрин 2 мин. Четири деца нападнаха и биха собствен съученик по време на час  Бременна жена е убита след спор пред магазин Светът 1 мин. Бременна жена е убита след спор пред магазин  Пилот получи сърдечен удар във въздуха, пасажер приземи самолета Светът 2 мин. Пилот получи сърдечен удар във въздуха, пасажер приземи самолета  Още щъркели се завръщат у нас през октомври: Този път в Пловдивско България 3 мин. Още щъркели се завръщат у нас през октомври: Този път в Пловдивско  Проф. Рачев: Четвъртък и петък - върхът на сладоледа, макар че е време за зелката с множеството листенца Тази сутрин 2 мин. Проф. Рачев: Четвъртък и петък - върхът на сладоледа, макар че е време за зелката с множеството листенца

Не стана ясно незабавно кого Нетаняху има поради под „ заменяне на заместника “. По-рано израелският министър на защитата съобщи, че Сафидине евентуално е бил „ отстранен “.

След това Бенямин Нетаняху прикани ливанския народ да „ си върне “ страната от „ Хизбула “ и да „ възвърне Ливан в дните на мира “.

Няма връщане обратно. Ще има мощен удар на Израел, сподели журналистът

„ Това е обръщение към народа на Ливан. Спомняте ли си времето, когато страната ви беше наричана „ перлата на Близкия изток “? Аз си припомням. И какво се случи с Ливан? Една тайфа тирани и терористи я унищожиха. Ето какво се случи. Някога Ливан беше прочут със своята приемливост, със своята хубост. Днес той е място на безпорядък, място на война “, съобщи Бенямин Нетаняху.

„ Израел се изтегли от Ливан преди 25 години, само че страната, която в действителност завладя Ливан, не е Израел. Това е Иран. Иран, който финансира и въоръжава „ Хизбула “, с цел да обслужва ползите на Иран за сметка на Ливан. „ Хизбула “ трансформира Ливан в склад за муниции и оръжия, както и в предна иранска военна база “, сподели още израелският министър председател.

Твърдят, че са унищожили 250 метра „ терористична инфраструктура “

„ Само един ден след клането на 7 октомври преди една година „ Хизбула “ се включи във войната против Израел. Тя предприе непровокирано нахлуване против нашите градове и нашите жители. Оттогава тя е изстреляла над 8000 ракети по Израел, убивайки цивилни жители без разлика - евреи, християни, мюсюлмани и друзи. Израел реши да постави завършек на това. Решихме да създадем всичко належащо, с цел да върнем нашите хора безвредно по домовете им. Израел има право да се пази. Израел също по този начин има право да победи - и Израел ще победи “, продължава Бенямин Нетаняху в обръщението си.

„ Намалихме опциите на „ Хизбула “. Ликвидирахме хиляди терористи, в това число самия водач Саид Хасан Насрала, както и заместника на Насрала и заместника на неговия заместител. Днес „ Хизбула “ е по-слаба, в сравнение с е била в продължение на доста, доста години. Сега вие, ливанският народ, стоите на значим кръстопът. Изборът е ваш. Сега можете да си върнете страната. Можете да я върнете по пътя на мира и просперитета. Ако не го извършите, „ Хизбула “ ще продължи да се пробва да се бори с Израел от гъсто обитаеми региони за ваша сметка “, заяви израелският министър председател.

Хашем Сафиедин е в неопределеност към този момент второ денонощие

„ Казвам ви, народе на Ливан, освободете страната си от „ Хизбула “, с цел да може тази война да завърши. Освободете страната си от „ Хизбула “, с цел да може страната ви още веднъж да процъфтява, тъй че бъдещите генерации ливански и израелски деца да не познават нито войната, нито кръвопролитията, а най-сетне да живеят дружно в мир “, завършва Нетаняху.

Последвайте ни за още настоящи вести   в   Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в  INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във  FACEBOOK

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР